Home

Tuesday, January 26, 2010

Udang Oh Udang

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah. Exam intervensi 1 baru je abeh hari ni. Skarang ni kejenye tggu results je.
Hepi birthday buat my fren Fazira(26 Jan) n sesiapa pun yang mnyambut hari jadinya pada bulan ini.
Semoga kalian dipanjangkan umur n murah rezeki.
Erm..byk benda yang jadi sepanjang minggu exam..


  • Yang paling tak tahan skali bile exam sains....ade soalan pasal classification. die nak kite namekan haiwan n klaskan samada vetebrates or invetebrates..
  • then, sy pon tgkla gambar haiwan2 2..ketam, patrick starfish, goldfish
  • sampai je kat gamba udang otak jd blank...punye la perah otak..
  • "UDANG DLM BHS INGGERIS APE????!!!!!!"
  • ps2 sy tggalkan soalan 2 n wat soalan len..bile yg len da siap sy pon pegila kat soalan UDANG tu balik..
  • pikir punya pikir tak dapat gak....mulut tak henti2 selawat.dlm hati doa je bg Allah tlg..
  • last skali abeh ms n tggal je..lepas cgu kutip kertas sy tny ayuni...
  • "UDANG DLM BHS INGGERIS APE?"
  • "PRAWN LA"
  • mase tu rase cam nak gigit org je...
moral of the story: UDANG IN ENGLISH IS PRAWN....

Sambal udang adalah antara feberet sy..
(sekadar hiasan)


3 comments:

Wan Anis Hamizah said...

eh..
ingat febret awak sorang je ke?
not fair!!!
febret saya gak tu..
hehe..

Иʋяιиα Ħαʏαиι Ħʋƨиι:) said...

Hahaha...
wah bestnye..
tgk gmbr pun dah terleleh air liur..
yum yum...

haha..-malunye:P-

*ehhh favrite akak jugak tuh!:D

nasri said...

sedapnye tgk udang tue..
sebenarnye akk jd konpius ble pikir udang tue prawn @ shrimp???